Pravila privatnosti i zaštita osobnih podataka

Tko smo mi

Mi smo Klapa Kmeti – Udruga promicatelja klapske i zavičajne glazbe, Kolarija 16, Pregrada (OIB: 67954289192)

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme

Prilikom korištenja sustava za rezervaciju nastupa ostavit ćete određene osobne podatke potrebne za kontakt s nama. Podaci se čuvaju u našem CMS-u i na mail serveru te se ne prosljeđuju trećoj strani.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše osobne podatke ne dijelimo i ne prosljeđujemo nikome, osim članovima naše klape. Obvezujemo se s vašim pdoacima postupati odgovorno.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Vaše podatke čuvamo najmanje onoliko dugo koliko su nam potrebni za komunikaciju s vama i odrađivanje naručene usluge. I nakon toga će ostati u arhivi, osim ako sami ne zatražite njihovo uklanjanje.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako ste nam ostavili svoje osobne podatke, možete zatražiti njihovo brisanje ukoliko usluga nije ugovorena, ili ukoliko je izvršena. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene

Ako želite uklanjanje vaših osobnih podataka iz naše baze, javite se na e-mail info@kmeti.hr s jasnim zahtjevom što želite. Vaš zahtjev ćemo obraditi u najkraćem mogućem roku, a najdulje u zakonski određenom roku.