Održali smo naš veliki koncert – hvala svima!

koncert

Dragi naši gosti, hvala vam što ste bili dio ove lijepe priče i prisustvovali koncertu klape Kmeti kojim smo proslavili deset godina našeg zajedničkog pjevanja. Cijela organizacija koncerta ne bi bila moguća bez pomoći partnera, sponzora, donatora, ali i medija koji su nesebično priskočili sa svojom pomoći. Ovom prilikom im se svima posebno zahvaljujemo.

Projekt su podržali i oko njega posebno pomogli Grad Pregrada i Turistička zajednica grada Pregrade, na čelu s gradonačelnikom Markom Vešligajem, koji su ovaj događaj označili kao središnje događanje vezano uz praznik Dana državnosti.

Medijsku podršku osigurao je Radio Hrvatsko zagorje Krapina. Oni su snimili radijsku najavu i puštali je u periodu od gotovo dva tjedna. Također, zahvaljujemo i drugim radijskim postajama kod kojih smo gostovali uoči koncerta i tako najavili naš koncert. To su Radio Zabok i HR-Radio Sljeme. Zahvaljujemo i svim medijima koji su prenijeli informaciju o ovom događanju. Prije svega, to su Pregrada.info i Zagorje-International.hr, ali i mnogi drugi.

Sponzori koji su financijski podržali naš projekt su: Tena G, BDF Servis, Kostel Promet, Kračun – građevinski obrt, Okiroto, Općina Hum na Sutli i vlč. Ivan Mikec (župnik).

Donatori koji su također svojim nesebičnim darom pomogli su: Auto-Poljo-Prom, Obiteljski dom Golubić, ETIM, Grofelnik – zajednički obrt, Ultima, Poliklinika Punek, Caffe Bar Arka, Darko Zagvozda, Odvjetnik Velimir Leskovar, Očna optika Miro, Trgovina i ugostiteljstvo Hohnjec i Gretić – knjigovodstvo, trgovina i posredovanje.

Zahvaljujemo i firmi DIT d.o.o. iz Hrvatskog Leskovca koji su nam besplatno izradili natpis/ceradu za pozornicu. Zahvaljujemo OŠ Janka Leskovara na ustupljenoj sportskoj dvorani, zahvaljujemo Daliboru Grilecu koji je fotografirao događaj, Ivanu Hlupiću koji je uskočio s audio snimanjem te svim volonterima i pomagačima.