Promocija video spota Stara klet

Untitled-1

Dragi prijatelji, drage pregračanke i pregračani – od 2006. godine naša najvažnija turistička manifestacija Branje grojzdja ima svoju službenu himnu pod nazivom “Stara klet”. Himnu ste vjerojatno više puta čuli, kako na samoj manifestaciji, tako i na drugim događanjima. Tekst i glazbu potpisuju Tomica Kolar i Robert Smajlagić, a izvodi ju pregradski sastav Klapa Kmeti.

Prošle godine klapa Kmeti je snimila novu osvježenu verziju Stare kleti koju je aranžirao Siniša Miklaužić. Ove godine odlučili smo snimiti i video spot koji će vam puno bolje opisati radnju skladbe i pružiti slike i motive kako bi ste se što bolje uživjeli u priču.

Ovom prilikom pozivamo vas na promociju video spota Stara klet u okviru glazbeno-književne večeri u sklopu provedbe projekta “Otvoreni grad” s ciljem očuvanja starog pregradskog govora i običaja. Promocija će se održati u nedjelju 16. studenog 2014. s početkom u 17 h u preuređenom prostoru gradske vijećnice u Pregradi. Gosti večeri su ŽVA Sotelia, TS Dečki s Pregrade i Siniša Miklaužić, a ulaz je naravno slobodan. Očekujemo vas u što većem broju i veselimo se zajedničkom druženju.

Priključite se > Facebook događaj

Poziv na promociju Stare kleti.pdf

Odgovori