RHZK Fest ispunio očekivanja

kmeti-rhzk

Gdje prestaje govor, počinje glazba. Glazba je jučer u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina okupila oko tisuću zaljubljenika u zagorsku i zabavnu glazbu koji su uživali u hitovima poznatih glazbenih imena. RHZK fest, veliki glazbeni spektakl u organizaciji Radija Hrvatsko zagorje Krapina, brojnim je posjetiteljima pružio tri sata zabave za koju su se pobrinuli brojni priznati glazbenici – od eminentnih izvođača zagorske glazbe do poznatih estradnih imena.

Svi ljubitelji glazbe, jučer su došli na svoje jer ovaj, s pravom rečeno, glazbeni spektakl, bio je susret različitih vidova zagorske, no i zabavne glazbe. Mnogobrojnu publiku, u sportskoj dvorani, svojim hitovima zabavljali su KUD Đurmanec i Antonio Pernjek, Žice Krapinice i Krunoslav Horvat, Miljenko Golub, Podvinčani i Anamarija Klasić, AKUD ŽK Gornje Jesenje, TS Od srca do srca, Željko Grozaj i Vinski brati, Siniša Miklaužić i Klapa Kmeti, Kavaliri, ŽVA Sotelia, Klapa Bistrica, Savski valovi i Branko Greblički Ventek, Zoran Čavužić, Ivan Zak, Kumovi, Bumerang, Mladen Kos, Juraj Galina te Pirati koji su se pobrinuli za završnicu koncerta.

Brojnim izvođačima, bila je ovo prilika, publiku podsjetiti na neke od svojih najvećih hitova, no isto tako, i za predstavljanje novih pjesama, koje će, sudeći prema reakcijama posjetitelja, zasigurno zaživjeti. Ovaj veliki glazbeni spektakl s kojim je u stilu i u dobrom raspoloženju obilježen početak proljeća održao se pod pokroviteljstvom Krapinsko zagorske županije, Grada Krapine, Općine Đurmanec, Općine Radoboj, Općine Petrovsko, Općine Jesenje, Općine Hum na Sutli, Općine Veliko Trgovišće i općine Krapinske Toplice. (@RHZK)

Odgovori