Stara klet u prepunoj gradskoj vijećnici

kmeti-promocija

Klapa Kmeti jučer je u prepunoj gradskoj vijećnici održala promociju spota “Stara klet”, pjesme koja je himna manifestacije “Branje grojzdja” od 2006. godine. Spot je koncipiran kao topla ljudska priča koja povezuje generacije.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim posjetiteljima, a ujedno nam je žao što nismo mogli osigurati dovoljno prostora za sve koji su htjeli sudjelovati na ovome događanju te popratiti i nastup uživo nas i naših gostiju – ŽVA Sotelia, TS Dečki s Pregrade uz soliste Milka Peera i Luciju Belošević, te Siniša Miklaužić.

Još jednom se posebno zahvaljujemo svim glumcima u spotu (Dominik Škreblin – dedek, Vlado Večerić – tatek, Roberta Štubler – mamica, i Roko Blaž Kolar – sinek). Zahvaljujemo se i Gradu Pregradi na financijskoj podršci te obiteljima koje su ustupile svoje lokalitete za potrebe snimanja (ob. Jazbec – stara hiža, ob. Horvat – stara klet i trsje, ob. Barlović – nova hiža).

Moramo svakako spomenuti i sponzore koji su bez razmišljanja uskočili kako bi vas na kraju mogli počastiti s domjenkom, a to su Mini-mljekara Veronika iz Desinića i Domaća pekara Hajdinjak. U organizaciji su pripomogli i Restoran Zagorec, Bistro Pajdaš, Trgovina Hohnjec te naši najmiliji koji su spremno uskočili i ispekli štrukle, bučnicu, kolače, kifliće i ostalo.

Slike s promocije spota možete pogledati na našoj facebook stranici.

I za kraj, predstavljamo vam i sam spot kojeg možete pogledati u nastavku:

Odgovori