Novi video spot – Ne pozabi dedovinu

Krajem kolovoza 2020. snimili smo novi video spot na pjesmu Ne pozabi dedoviu. Nakon skladbi Stara klet, Miesec i Zagorje spi, ovo je četvrti video spot klape Kmeti. Stihove pjesme Ne pozabi dedovinu potpisuje Snježana Šoštarko, dok su glazba i aranžman djelo umjetničkog voditelja klape – Siniše Miklaužića.

Skladba Ne pozabi dedovinu studijski je snimljena u Studiju Kassandra (Davor Totović), a za produkciju spota zaslužan je Josip Pokupec. Kadrovi u spotu snimljeni su na lokacijama u Pregradi, Poredju, Gorjakovu, Kostelu i Vinagori. Snimanje spota je ostvareno u sklopu projekta “Naš frtalj Evrope 2020”, a uz potporu Grada Pregrade.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali svojim trudom i angažmanom – prije svega Ivanu Pogačiću i njegovoj supruzi Petri, zatim našem poznatom biciklistu Ivanu Bencu sa suprugom Vesnom, Ivani Kunštek koja je u spotu glumila djevojku s fotoaparatom, trubačima Ivanu Filipčiću i Alenu Martinku te njegovom bratu Robiju Martinku koji je zaslužan za logistiku. Ne treba zaboraviti ni Dalibora Grileca koji je fotografirao prilikom snimanja spota. Svima velika i iskrena hvala na doprinosu.

Spot ste imali priliku premijerno vidjeti na TV kanalu CMC (Croatian Music Channel) 9. listopada 2020. u 19 sati. U isto vrijeme spot je premijerno pušten i na YouTube kanalu diskografske kuće Croatia Records.

Da ne duljimo, u nastavku pogledajte spot, a zatim ga otvorite u YouTubeu i “okinite” koji lajk za nas. 🙂