Drugo izdanje koncerta Naš frtalj Evrope uz Kmete i Queentete

Nakon prošlogodišnjeg koncerta Naš frtalj Evrope koji smo u listopadu organizirali u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Pregradi, ove godine smo opet pokušali na otvorenom. Naš frtalj Evrope vol.2 održan je u petak navečer 14. lipnja 2019. na prostoru ispred Gradske kavane u Pregradi. Prekrasno ljetno vrijeme bilo je savršeno za glazbenu poslasticu. Nakon tri godine i nekoliko pokušaja, konačno je uspjela organizacija na otvorenom – kiša nas nije spriječila!

Osim nas organizatora klape Kmeti, nastupile su i gošće – ženski vokalni sastav Queentete iz Krapine. Queentete su ženska vokalna skupina iz Krapine koju čini 5 učiteljica krapinske osnovne škole (s voditeljicom Andrejom Vidović). Ovih dana je izašao i njihov novi spot za prekrasnu tradicionalnu zagorsku popevku – Dobro mi došel prijatel. Ovdje možete i pogledati spot.

Dok smo mi (Kmeti) u tri bloka izveli 20-ak skladbi različitog karaktera, Queentete su se pregradskoj publici predstavile s nekoliko svojih skladbi u dva bloka. Sve zajedno se privelo kraju oko 22 sata zajedničkom izvedbom La musica di notte.

U nastavku možete poslušati izvedbe s koncerta: